Sa ei ole sisse loginud.

  • Avaleht
  •  » Fotojutud
  •  » Portreefoto töötuba Toomas Volkmanni juhendamisel - algus 30. märts 20

#1 06-02-2017 19:12:10

opetajatemaja
Uus kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 3

Portreefoto töötuba Toomas Volkmanni juhendamisel - algus 30. märts 20

Portreefoto töötoas saame teada, kuidas valmib portreefoto fotograaf Toomas Volkmanni juhendamisel. Töötoas teeme põgusa ülevaate portreefoto ajaloost, mis on see miski (need detailid), mida erinevatel aegadel portreefoto juures hinnatud on; vaatleme ja võrdleme ka erineva käekirjaga fotograafe, kes on  inspireerinud ja mõjutanud fotograaf Toomas Volkmanni.

„Pildistamine on praegu vaid näiliselt lihtsamaks muutunud", ütleb Volkmann „kuid iga nutitelefoni pilt pole veel mõjus portree. Hea portreefoto ei sünni sugugi lihtsalt. Portreefoto kolm vaala on modelli valik, stilistika ja valgus. Kursusel saamegi teada, kui lihtne või keeruline ühe hea portreefoto lavastamine on. Alustuseks uurime ajaloolise portreefoto nüansse ja omaaegsete menufotograafide hinnatud töid, lõpetame aga praktilise fotoseansiga".

Koos fotograaf Toomas Volkmanniga teeme läbi fotoseansid, mille käigus saame aimu, kuidas näeb välja koostöö modelli ja fotograafi vahel, juhtides tähelepanu erinevatele nüanssidele, mis fotoseansil eelkõige kaamera ees olles ette tulevad. Osalejad astuvad töötoas ka modelli rolli ja teevad läbi fotoseansi, mille käigus valmib osalejatest isikupärane portreefoto.

Meigikunstnik Tiina Leesik tutvustab fotomeigi erinevaid võimalusi.
Vaata ka:
Fotokursus algajatele - algus 9. märts 2017
Kõik kursused: http://www.opetajatemaja.ee/index.php?m … amp;h=92d9

Info ja registreerimine: tel 615 5163, 5565 5486, Kristel Sarnet, kristel@opetajatemaja.ee

Eemal

 
  • Avaleht
  •  » Fotojutud
  •  » Portreefoto töötuba Toomas Volkmanni juhendamisel - algus 30. märts 20

Foorumi jalus

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB