Sa ei ole sisse loginud.

#1 20-02-2007 10:06:14

Veljo23
Kasutaja
Asukoht: Kose vald
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 133
Veebileht

RSS Feed

Olen täheldanud erinevatel puhkudel RSS head omadust hoida ennast erinevate teemadega kursis. Varem maha magatud uued teemad, pildid vms. on nüüd igal hommikul kenasti RSS Feed kataloogis olemas. Soovin esitada siinsetele koodimeistritele küsimuse - kas looduspilt.ee on mõelnud sellise vidina peale? Kui ei, siis soovitan.

Paljud kindlasti küsivad, et mis see RSS Feed on? Kopin siinkohal järgmise tutvustava teksti:

RSS programmis Outlook
RSS (Really Simple Syndication) on sisuesituse võimalus uudiste, veebilogide ja muude tekstide tellijale kättesaadavaks tegemisel. RSS-sisu saab vaadata programmis Microsoft Office Outlook 2007. RSS-i abil saab sisu ja värskendused tellijale allalaadimiseks automaatselt kättesaadavaks teha. Kõikide veebisaitide sisu ei ole RSS-kanali abil kättesaadav, kuid kättesaadava sisu hulk kasvab iga päev.

Kuidas RSS programmis Outlook 2007 töötab?
RSS-i riiderid, näiteks see, mis on programmis Office Outlook 2007, võimaldavad RSS-kanaleid tellida ning seejärel sisu lugeda või täiendava teabe juurde viivaid linke järgida. Kui näete kanali linki või RSS-i ikooni (nagu see, mis on käesoleva lehe ülaosas), klõpsake seda. Microsoft Office Outlook 2007 tellib selle RSS-kanali automaatselt.

Alustamine
Office Outlook 2007 kasutamine RSS-i materjali tellimine on kiire ja lihtne ning ei hõlma mingit registreerimist ega tasu. Pärast RSS-kanali tellimist, kuvatakse RSS-i kaustades pealkirjad. RSS-üksused kuvatakse nagu meilisõnumeidki. Kui te näete teid huvitavat pealkirja, klõpsake seda üksuse avamiseks. Lisateavet on artiklis selle kohta, kuidas lisatakse RSS-kanalit programmi Microsoft Outlook 2007 ja kuidas tellitud RSS-kanaleid loetakse. Allpool on toodud näited nendest kanalitest, mida saate endale tervest maailmast tellida. Klõpsake teid huvitavaid linke ja Outlook tellib need.


"i’m" is about making a difference. Not in a huge expensive way, not in a time-consuming way. But in a simple, effective way.

Eemal

 

#2 20-02-2007 10:18:22

Põõsas
Kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 35

Re: RSS Feed

Mitte ainult outlook ka muud programmid. Lisaks on muid spetsiaalseidki programme mis outlookile pikapuuga ära teevad.

Ka vana ja hea firefox suudab rss toime tulla.

Eemal

 

Foorumi jalus

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB