Sa ei ole sisse loginud.

#1 06-12-2004 16:11:04

teller
Uus kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 1

Ports teemasid

Hei,

Saan ma õigesti aru, et foorum ja muu omavahel seotud pole e. kui Looduspilt.ee-sse sisse login, siis foorumisse ma tegelikult sisse logitud pole? Kui lahenduse välja mõtlete, siis olge head, jagage mulle kah smile

- Kirjutasin kuhugi foorumisse vastuse, aga see kadus. Haihtus õhku. Kadunud. Sain nüüd aru, peale postitamist näidati mulle mingit teksti, kuid kuna see oli tavaline pisine tekst, siis ei pööranud sisule tähelepanu. Tegelikult oli tegu üpris olulise sõnumiga, et selline kasutajanimi on võetud ja valigu ma uus nimi. Värviliseks, mingi hoiatusikooniga - silma peab hakkama, et tegu on veateatega ja mitte "Kõik on hästi" sõnumiga. Haakub sissejuhatusega e. kuigi kasutajanimed ja paroolid Looduspildis ja foorumis kattuvad, pean ma sisse logima topelt. Parajalt segadust tekitav.

- Palun lubage kommentaaride lugemine ka mitte sisseloginud kasutajale.

- Kui ei luba, siis võimaldage soovi korral küpsised brauserile, ei viitsi kogu aeg sisse logida.

- Otsing ei vaata galerii autorite nimesid. Kuidas ma nii sõbra Mati pildid lihtsasti üles leian?

Edu smile

Siim

Eemal

 

#2 07-12-2004 01:04:25

MarkoH
Tigekull
Asukoht: Paide
Registreeritud: 17-11-2004
Postitus: 865
Veebileht

Re: Ports teemasid

Tere Siim,

tänan tähelepanekute eest.

teller kirjutas:


Saan ma õigesti aru, et foorum ja muu omavahel seotud pole e. kui Looduspilt.ee-sse sisse login, siis foorumisse ma tegelikult sisse logitud pole? Kui lahenduse välja mõtlete, siis olge head, jagage mulle kah smile

Saad täiesti õigesti aru. (foorum on meil ikka "laenatud", mitte ise kribatud) Esialgu "häkkisin" nii palju, et kui regad looduspilt.ee's siis regatakse kohe ka foorumis, seega ei saa keegi aliast endale krabada. Kui tekib hetk, siis mõtlen välja sellise variandi, mis globaalselt sisse logib, nii foorumisse kui looduspilti. Pmst oleks mul vaja teha juurde pisuke küpsistemöll, õigemine mingi osa kopeerida endale foorumi alt, mis sellega tegeleb. Hetkel ajutine lahendus selline, et foorumi seadetes märgid, et foorum peaks sind meeles, siis ei pea foorumisse topelt sisse enam logima.

teller kirjutas:

Palun lubage kommentaaride lugemine ka mitte sisseloginud kasutajale.

Kaalume seda, täiesti võimalik, et lubame selle variandi, mina olen pmst poolr.

teller kirjutas:

Otsing ei vaata galerii autorite nimesid. Kuidas ma nii sõbra Mati pildid lihtsasti üles leian?

Mina pakuks järgimist üsnagi lihtsat varianti. Ülevalt menüüst "kasutajad", edasi "kasutaja otsing", sinna paned vastavalt kas aliase või nime ja vajutad otsi. Peale otsingut klikid leitud kasutaja aliase peal ja naksti, oledki galeriis. IMO väga lihtne.
Otselink ka: http://www.looduspilt.ee/index.php?page … n=otsinime


teller kirjutas:

Edu smile

Edu sullegi fotodiip vedamisel, lahe sait IMO smile

Kui kunagi veel tekib ideid või küsimusi, siis anna märku.

terv,
marko

Eemal

 

#3 07-12-2004 03:00:23

mari
Kasutaja
Asukoht: Tallinn
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 206
Veebileht

Re: Ports teemasid

Teller kirjutas:
- Kirjutasin kuhugi foorumisse vastuse, aga see kadus. Haihtus õhku. Kadunud. Sain nüüd aru, peale postitamist näidati mulle mingit teksti, kuid kuna see oli tavaline pisine tekst, siis ei pööranud sisule tähelepanu. Tegelikult oli tegu üpris olulise sõnumiga, et selline kasutajanimi on võetud ja valigu ma uus nimi.

Markoh vastus:
Esialgu "häkkisin" nii palju, et kui regad looduspilt.ee's siis regatakse kohe ka foorumis, seega ei saa keegi aliast endale krabada.

Tundub et vat need kaks asja koos annavadki veica imeliku kombinatsiooni. Siinpoool  sama: olin Looduspilti sisse loginud ja Foorumisse kirjutamisel näitas uuesti tühja kasutajanime ja passwordi kohta.  No täitsin need siis muidugi looduspildis regatutega (mille all tegelikult sees olin). Postitamisel seda öeldi mulle sama mida tellerile: see kasutajanimi on juba kellegi teise poolt regatud. Minu enda poolt muidugi, aga sellel momendil polnud ma saidi jaoks sama isik, vaid võõra nime omastaja wink


Btw, praegu proovisin postitada ilma neid kasutaja ja e-maili välju täitmata (jällegi looduspilti sisse loginuna). Ja jälle küsitakse kasutajanime ... ja jälle öeldakse, et selline kasutaja on juba olemas ja valigu ma mingi teine nimi.

Hakkab tunduma, et foorumi jaoks võidakse kasutaja küll regada, aga sisselogimine käib nii saidi kui foorumi jaoks eraldi? ... Nujahh, foorumis üleval on väikese kirjaga küll, et Logimata. A sellele tuleks siis ikka suuremalt tähelepanu juhtida, et ühest logimisest ei piisa, vaid on vaja kahte.

Eemal

 

#4 07-12-2004 09:51:55

Sven Z.
Tigekull
Asukoht: Kõrveküla
Registreeritud: 14-11-2004
Postitus: 1273
Veebileht

Re: Ports teemasid

Mari, kasutajanime meelespidamine tuleks märkida linnukesega oma profiili alt, muidu see ei toimi. Ja esmakordsel külastamisel ei ole Sa jah kohe sisselogitud. Kui esmakordselt sisse logida ja lähed oma profiili alla ning märgid selle valiku linnukesega, siis ei tohiks pärast looduspilti sisselogimist enam probleeme olla.

Eemal

 

Foorumi jalus

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB