Sa ei ole sisse loginud.

#1 12-12-2008 17:19:21

jäljekütt
Kasutaja
Asukoht: Kui siis metsas
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 370

Firefoxi Add-Ons nimega BBCode - hea tööriist foorumites.

Nii nagu foorumites jm. kasutatakse veebipõhiseid tarkvarasid, kus siis kasutaja sõnumi muutmise - sisestamise kast ehk postituse aken lubab või võimaldab sellist asja nagu kokkuleppelist sümbolite keelt (bold, underline, quote jms. mis eristab sinu teksti ja annab lisafunktsioone.

Osades foorumites ja blogides jm. on see vidin maha keeratud nagu ka smilede kasutamine kuna on serverile lisakoormuseks (1 smile smile võib põhjustada GB kuuliiklust). Vahel keeratakse ka see BBcode või HTML tagi koodid maha kuna osad leidlikud hakkavad seda kasutama igasuguse spämmi ja jama peale, küll panema pilte, helerohelist vilkuvat teksti, mis 72 fondiga (suurusega) jms. sp. on osad läinud väga kohitsetud ja konservatiivset teed. Nagu ka looduspilt keskkond. Samas on siin lihtsakoeline BBcode lubatud (vaikivalt). Samas ei jääb need koodid ju kõigile meelde ja selleks ongi leidlikud progejad treinud sellise lisavidina Modzilla Firefox kasutajatele, mis aitab sul koodi sisestada foorumites, blogides jm. kus selline võimalus on.

http://img367.imageshack.us/img367/7645/bbcodeyk7.jpg

Plugina või siis kasuliku nikerdise nimetuseks: BBcode

Asi ise asub siin

Juba 128,085 kasutajat on selle alla tirinud ja osad kindlasti neist kasutavad. ma ise kasutan seda ka juba mitmeid kuid ja lisaks sellele veel mõndasid Firefoxi pluginaid nagu n. Extended Copy Meny jpm. mis aitavad brauseriga või veebilehtsejaga tööd teha.

Loodan et kellegile on seda ka vaja nagu ka EST Spellerit pluginat.

Tervitustega metsast.


Elan maal, vahel tarin ka fotoka kaasa. Pildistan peamiselt elu-olu ning enda lõbuks ja pildiarhiivi mõttes.

Eemal

 

Foorumi jalus

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB