Sa ei ole sisse loginud.

#1 03-11-2007 11:54:50

Märtsijänes
Uus kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 23
Veebileht

Kõige hingematvam hetk looduses

Milline hetk on teil selline olnud? Selline ilus ja eriline hetk, kus aeg peatub ja kõik muu ununeb, ka hingamine. Kirjutan siis enda oma ka.

Aeg: oktoober 2006, eelimise aasta oktoobrikuu torm
Koht: kuskil pangal
Pildistasin tormist merd. Kõhuli pangal ja vahetevahel jõudu kokku võttes pead ja käsi fotokaga kõrgemale tõstes. Püsti seista ja statiivi kasutada oli võimatu. Mul kerge statiiv ka. Ja siis ilmusid ühe neeme tagant kuus lumivalget luike. Päike leidis hetkeks augu pilvedes ja valgustas just need kuus. Muutes nad lumivalgeks kontrastiks tumeda, mäsleva mere taustal. Mina lihtsalt vaatasin, isegi fotokas ununes. Kui nad teise neeme taha juba teel olid, siis meenus ka fotokas ja jõudsin ühe pildi siiski teha. (kodukal üleval ka see, kui kellelgi huvi).
Jõudsin hiljem sellisele mõttele, et võib olla osad hetked ongi antud isiklikult kellelegi. Ja see hetk oli siis mulle.

Eemal

 

#2 03-11-2007 14:29:41

Madis Pilt
Kasutaja
Asukoht: Kose-Uuemõisa
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 324
Veebileht

Re: Kõige hingematvam hetk looduses

Viimati oli täna hommikul. ~7 ajal hakkas lund sadama. Paari kilomeetri kaugusel kodust on mul üks vähe niiskema pinnasega männi mets. Keset seda metsa on üks lagendik millest ma olen üritanud paar korda pilti saada  aga ei ole veel õnnestunud. Täna ma vahtisin seda lagendiku seal ennast unustavalt paar minutit. Mingi hetk käis peas klõps läbi, et mis sa nüüd passid, tee pilti kah. Muidugi pildimaterjali ei saanud...

Eemal

 

Foorumi jalus

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB