Sa ei ole sisse loginud.

#26 24-01-2008 10:25:09

boob
Uus kasutaja
Asukoht: Tapa
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 22
Veebileht

Re: Phitool: kas sa oled looma alla ajanud?

mercar kirjutas:

Rattaga (põhi liiklusvahend mul) selliseid muresid ei ole...

Umbes kaks aastat tagasi oli mul sõbral selline juhus, et jänes jooksis rattasse. Õigemini nagu püüdis jooksu pealt sõpra rünnata. Hüpe lõppes umbes esiratta pidurite juures jänese surmaga. Jänkul ninast veri väljas, ratas verine ja karvane...

Omal üritas üks tuvi sõitva auto peale maanduda, jättis suure rasvase ja tolmuse jälje esiklaasile. Siis istus hetke teepeal, siis ajas ennast püsti ja lendas veidi ebakindlalt minema.

Eemal

 

#27 24-01-2008 15:05:25

Tõnis Kannel
Kasutaja
Asukoht: Hiiumaa
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 332
Veebileht

Re: Phitool: kas sa oled looma alla ajanud?

Jänisel see lugu,et silmad peris külgede peal,st. see mis otse ees toimub, on jänise jaoks üllatus.Seepärast peab va punnsilm joostes haake tegema ja kui ta meeltesegaduses selle ära unustab,juhtub igasugu veidraid asju.On tuntud tõde,et pikkkõrv pimedas sõitva auto tuledest välja ei saa.Endal on jänes liivasel rannal peaaegu jalad alt sõitnud-tuli, nähtavasti kellegi eest põgenedes,sellise hooga otse peale,et umbes 7-8 meetri peal tegin aupaklikult raja vabaks.Sellepeale kutt muidugi lõpuks mind ikkagi märkas ja oli näha,et kohtumine talle jalgadesse uut jõudu andis : )

Eemal

 

#28 24-01-2008 15:56:05

siig
Kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 34

Re: Phitool: kas sa oled looma alla ajanud?

Jänesega juhtus minul kord selline lugu. Tulin öisel ajal jahilt autoga ja Ühel momendil kargas jänku teepeale ette. Jookseb auto ees ja ei kavatsegi teed anda. Panin siis tuled kustu, et ta näeks teelt ära joosta. kui tuled uuesti põlema panin oli jänes ikka teel. Nii olin sunnitud ta järel neli kilti mõõda kruusa teed lohisema. Vahel tuiskas kruusa kapotile kui jänes kiirendas. Huvi pärast sõitsin juba koduristist mõõda et vaadata mis saab- kaua ta suudab. Lõpuks pani jänes teeäärele pikali ja sirutas koivad välja. Tulin autost välja et proovin jänesel pulsi, aga võta näpust. Jänes tõusis püsti ja komberdas tulede vihust kraavi ja kadus kadakate vahele. Sellest ajast peale elavad selle põllu ääres jänesed. Igal aastal olen näinud poegi. Ärge nüüd sadistiks tembeldage.

Eemal

 

#29 29-01-2008 18:36:05

jäljekütt
Kasutaja
Asukoht: Kui siis metsas
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 370

Re: Phitool: kas sa oled looma alla ajanud?

siig ma olen sõitnud 3 km nii, kuna oli suvine öö ja veidi hämar, siis vahepeal tuled maas, et noh pane põldu või metsa mida sa komberdad. Aga saatiski mind koduküla teeristi, seal pistis hoonete vahele. Me autos kõhud kõveras naersime, muide iga kord kui püüdsin temast mööda sõita, et nüüd aitab mida värki, siis oleks alati ta ka alla jäänud, seega mis mul üle jäi. Ahjaa vahepeal jätsin auto seisma ja mootori lülitasin välja, siis passis nii 20 m pealt keset teed meid - jõllas, tegin ukse lahti ja karjusin - tegin kolli häält aga ei midagi smile

Eks see jänks oli ka kiiksuga, olen taolisi koterdajaid ka enne näinud.


Elan maal, vahel tarin ka fotoka kaasa. Pildistan peamiselt elu-olu ning enda lõbuks ja pildiarhiivi mõttes.

Eemal

 

Foorumi jalus

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB