Sa ei ole sisse loginud.
Jälle mina oma lollide ideedega seekord siis selline idee, et võiks panna kasutajate loetelusse lisaks piltide arvule ka kommide arvu ning näiteks keskmise kommi. Samuti võimaluse selle järgi sorteerida.
Eemal
Heh Statistika statistika pärast... Võib-olla oleks mõneti huvitav nii, nagu pildialbum.ee võimalust pakub: kasutaja kõik kommentaarid. Eks looduspildi püsikasutajatele ole niigi teada hindajate väljendusviis&suhtumine, aga harvemini siia sattujatele ehk mitte.
Eemal
Ma ka ei leia, et seliste pseudovajaduste rakendamine pole otstarbekas. Praegu on hea lakooniline, varsti on nagu photosig, sobra tohutute võimaluste sees nagu hull.
Eemal
ma lihtsalt sellise kroonilise mölapidamatusega, et niipea kui mingi idee tuleb siis selle välja käin aga see statistika oli ka muidugi abiks, seda et nii palju mölisend olen ei teadnudki ;D
Eemal
Sven Z. kirjutas:
Ma ka ei leia, et seliste pseudovajaduste rakendamine pole otstarbekas.
Eituse eitamine Nii vahemärkuse korras, pro: ei leia, et...oleks otstarbekas
Eemal
Mind telegelt huvitaks ka, palju ma siin kommenteerinud olen -- kasvõi ainult ajakulu arvestamise mõttes ;-).
Eemal
siin foorumis oled sa komminud 74 korda aga jah palju sa galeriis tatti pritsinud oled, seda pead marko käest küsima
Eemal
ehk siis kuna peale minu ka draa asja vastu huvi tunneb, siis äkki saadab Marko või Sven või Musikäpp järjekordse täis statistika mida siin paaril korral olnud on (kokku komme, keskmine komm, suurimad kommijad, varaste arv jne jne).
Eemal
Kuu on läbi juba 2 päeva .
Eemal
Kas paureiga saaksin aidata, eti tea, aga paberiga küll -- mul terve rull siin ;-PPPPPPPPPP. saad välja printida, kalkulaatoril kokku lüüa ja üles panna.
Viimati muutnud draa (02-06-2005 22:15:45)
Eemal
et taas tegelikult kuu läbi ja juuni statistika äkki
Eemal