Sa ei ole sisse loginud.
Tekkis selline mõte, et looduspildis võiks oma jutukas olla kus saaks reaalajas suhelda ja nii mõnegi vaidlusaluse küsimuse või lahkarvamuse lahendada.
Ei tea küll asja tehnilisi tagamaid seega võimalik, et ettepanek loll.
Eemal
Eemal
olen 2 korda tigekullidele teada andnud et kuhu võiks jutuka teha...aga mingit vastust pole saanud. oman IRC serverit. Omaalgatuslikult ei tahaks seda tegema hakata...
Viimati muutnud Nyy (05-06-2005 02:49:16)
Eemal
Jaa, vot see juba oleks midagi...
Eemal
nujaa....kasutajate huvi on olemas...aga kõrgem pool?
Eemal
Tegin jututoa ära.. Eks siis näha ole kas asi on elujõuline või mitte.
Avanevasse aknasse tuleb siis kirjutada oma kasutaja nimi täpitähti kasutada ei saa. Parooli kasutamine pole vajalik kui nimi pole registreeritud.
Head jutustamist
Muutis Sven, isealgatusliku tegevuse tõttu
Eemal
hm, tore oleks kui seal keegi k2iks kah ma olen kahte inimest seal n2inud.
kui adminnid on selle jutuka poolt siis saaks ehk kuskil avalehel seda reklaamida? v6ibolla tuleks sinna rohkem inimesi siis.
Eemal
Serveriks võiks saada ircworld.orgi, kuna väga palju muud eesti jutukad on just seal serveris
Eemal
prot kirjutas:
Serveriks võiks saada ircworld.orgi, kuna väga palju muud eesti jutukad on just seal serveris
Jah seal oleks rahvast rohkem ja jututubasid rohkem...mina tegin ta aga sinna kus ta on...selle lihtsa põhjusel et see on minu server...Oli see viga?
Eemal
veaks seda kyll ei nimetaks.. minul n2iteks suht yksk6ik kus servus see asub pole keeruline uus serveriaken lahti teha ja see ka 'perform'-i sisse kirjutada endale.
Eemal
Ma olen ka Kristoga samal meelel. Niimoodi ise algatada on minu arust ebaviisakas.
Eemal